Use the form below to register your account.

Security question:

5 + 6 =

Register Account

  • Project in beeld

Project in beeld

Projectbegeleiding/ bouwcoördinatie 178 woningen gelegen in de Vogelbuurt te Ede

Uitvoering planmatig groot onderhoud aan 178 woningen:
Onderstaand een omschrijving der werkzaamheden zodat u, als bezoeker van deze website, een idee heeft wat dit project inhoudt qua werkzaamheden:
Woningen voorzien van spouwmuurisolatie, uithakken bestaand voegwerk, schoonspuiten gevels en opnieuw opvoegen van alle gevels, verwijderen en afvoeren bestaande dakpannen en panlatten, aanbrengen van nieuwe dakfolie op bestaande dakplaten, nieuwe dakpannen incl. panlatten, isolatie aanbrengen aan binnenzijde dakplaten op de zolders van deze woningen isolatie is voorzien van kunststof afwerklaag, vraaggestuurde mechanische ventilatie aanbrengen in gehele woning, HR+++ beglazing aanbrengen alle ramen en raamkozijnen, schilderen voor- en achterzijde woningen, vervangen zinken dakgoten incl. authentieke gepoedercoate gootbeugels, 6 stuks zonnepanelen per woning aanbrengen incl. de complete installatie t.b.v. deze zonnepanelen ( omvormer, bekabeling, aanpassen meterkast in woning ).
Dit alles om het leefklimaat en woongenot voor de huurders van deze woningen te verbeteren en aangenamer te maken, incl. een besparing op de energiekosten.

Projectbegeleiding/ bouwcoördinatie 88 monumentale woningen gelegen in Poortlaan e.o. te Ede

Uitvoering planmatig groot onderhoud o.a. 88 monumentale woningen:
Deze, in 1996 gerestaureerde, monumentale woningen worden voorzien van brandvertragende maatregelen om branddoorslag van de woningen te voorkomen, tevens hebben we het voegwerk, daar waar nodig, uitgekapt en opnieuw ingevoegd.
De bestaande dakgoten worden nagekeken en daar waar nodig voorzien van nieuwe stukken zinken dakgoot. Deze zinken delen worden weer solide aan elkaar gesoldeerd.
Bij een aantal woningen zijn de gehele dakgoten een voor- en achterzijde van de woningen vervangen. De detaillering van deze dakgoten was niet in orde waardoor er in het verleden lekkages hebben plaatsgevonden. Door de detaillering aan te passen van deze nieuwe dakgoten is de kans op lekkages in de toekomst nihil geworden.
De monumentale woningen, 88 stuks, zijn in 2017 voorzien van een nieuwe verflaag, er is destijds een 2,5 beurt uitgevoerd.
Dit project is destijds ook professioneel begeleidt door BMS Company.
Vanwege de wet Flora en Fauna zijn de werkzaamheden aan de dakkapellen en gootbekleding in 2018/ 2019 ten uitvoer gebracht. Dit project wordt op dit moment door BMS Company professioneel begeleidt.

Projectbegeleiding/ bouwcoördinatie vrijstaande woning gelegen aan de Cote d’ Azur te Zuid Frankrijk:

Aanpassen woning en omgeving, plaatsen zwembad in tuin.
De bestaande woning, gelegen in een prachtig gebied in de Cote d’ Azur, is intern verbouwd.
Deze verbouwing is professioneel begeleidt door BMS Company.
Vanwege privacy redenen van de eigenaren kunnen we helaas niet meer foto’s op onze website publiceren.

Projectbegeleiding/ bouwcoördinatie geheel vrijstaande, onder architectuur gebouwde, houtskeletbouw woning te Geldrop:

Omschrijving der werkzaamheden: het in kaart brengen van bouwkundige/ technische gebreken, rapportages opstellen, advisering van onder architectuur gebouwde vrijstaande woning in houtskeletbouw.
De eigenaren van deze bijzondere woning kampten al ruim 7 jaar met diverse lekkages in de woning.
BMS Company heeft dit alles grondig onderzocht en hiervan rapportages opgesteld.
Naar aanleiding van deze rapportage hebben we, in overleg met de eigenaren, een plan van aanpak opgesteld. De grote glazen vliesgevels zijn vervangen door prachtige aluminium vliesgevels met grote raampartijen. De eigenaren wilden graag dat deze grote glasoppervlakten terug gebracht werden in de nieuwe vliesgevels.
Aan de binnenzijde van deze woning zijn wij met grote zorgvuldigheid de werkzaamheden gaan uitvoeren zodat de overlast van de bewoners tot een minimum beperkt bleven en alles in een nette en bewoonde staat uitgevoerd kon worden.
Dit alles is ten uitvoer gebracht onder deskundige en professionele begeleiding van BMS Company.

Projectbegeleiding/ bouwcoördinatie Ede Zuid

Vervangen dakbedekking van diverse hoogbouwcomplexen – inclusief het aanbrengen van zonnepanelen.
In totaal zijn er bij 9 hoogbouwcomplexen, 8 tot 12 verdiepingen oog, op de bestaande dakbedekking nieuwe dakisolatie aangebracht waarop een onder- en toplaag van Wedeflex is aangebracht. Op deze nieuwe dakbedekking is hergebruikt gewassen grind met korrel 16-32 mm aangebracht.
Daarna zijn er tegels,( 500 x 500 x 60mm ) rondom aan de dakranden en in het midden looppaden, op de daken aangebracht.
De dakbeveiliging is hierna weer in orde gebracht en aangepast aan de huidige normen en wetgeving.
Op de daken van deze hoogbouwcomplexen zijn in totaal zo’n 1700 zonnepanelen aangebracht. De stroom welke hiermee opgewekt wordt gebruikt onze opdrachtgever om de algemene voorzieningen van deze appartementencomplexen van stroom te voorzien. Denk hierbij o.a. aan de liften, de algemene verlichting in de trappenhuizen, liftportalen, bergingsgangen, entreeportalen en galerijverlichting.

Projectbegeleiding restauratie monumentaal pand Posthoornstraat in Ede

Dit monumentale pand uit 1900 ( oude postkantoor van Ede ) is voorzien van een 2,5 beurt qua schilderwerk.
Op diverse plaatsen heeft men houtrot geconstateerd, deze onderdelen zijn verwijderd en vakkundig behandeld. Hierna heeft men hardhouten onderdelen exact op maat gemaakt en in deze delen van de houten kozijnen geplaatst.
De hardhouten onderdelen ( FSC keurmerk ) heeft men met 2 componenten middelen aan elkaar verlijmd zodat er geen houtrot meer kan voorkomen. Alle onderdelen zijn vakkundig voorzien van een verflaag middels Sikkens producten.
Deze werkzaamheden zijn professioneel begeleidt door BMS Company.

Projectbegeleiding buitenschilderwerk 144 woningen in 6 verschillende woonvelden gelegen in de Uitvindersbuurt te Ede

Van deze 144 woningen, gelegen in diverse velden van de Uitvindersbuurt, heeft BMS Company de professionele begeleiding op zich genomen van de uitvoering van uitgebreide schilderwerkzaamheden. De woningen zijn voorzien van een 2,5 beurt qua schilderwerk.
Tevens zijn er bij een 40 tal bergingen van deze woningen geheel nieuwe Kegro bergingsdeuren gemonteerd. De aannemer, welke destijds deze woningen gerealiseerd heeft, is te kennen gegeven dat men deze deuren onder garantie diende te vervangen. Na een lange periode van discussiëren heeft men er uiteindelijk mee ingestemd de deuren te vervangen. Fijn dat BMS Company dit heeft weten te realiseren voor deze opdrachtgever.

Projectbegeleiding: Bijenkorf distributiecentrum te Woerden

Vervangen van de vliesgevels van de kantoor en bedrijfspanden.
De bestaande stalen vliesgevels met enkele beglazing zijn op vakkundige wijze verwijderd en afgevoerd waarna er aluminium vliesgevels met dubbele beglazing zijn gemonteerd.
Alle vertrekken en kantoren zijn tijdens deze renovatie operationeel gebleven. Dit alles in goed overleg met de opdrachtgever, Bijenkorf, aannemer en onderaannemers.

Projectbegeleiding parkeerterrein in Breda

Realisatie automatisch afsluitbaar parkeerterrein.
Voor een opdrachtgever, Alwel Wonen te Breda, heeft BMS Company de realisatie en projectbegeleiding op zich genomen om een groot parkeerterrein automatisch af te sluiten.

Projectbegeleiding Winkelcentrum Woensel te Eindhoven

Realisatie werkzaamheden m.b.t. duurzaamheid en veiligheid dak bedrijfspand.
Voor een opdrachtgever in Eindhoven, MebaVerdi, heeft BMS Company de realisatie op zich genomen om de daken van een aantal panden, gelegen in Winkelcentrum Woensel, duurzamer en veiliger te maken.

Onderhoudsplanning: Meerjaren onderhouds begroting t.b.v diverse appartementencomplexen te Oirschot

Meerjaren onderhoudsplanning en begroting.
Voor een opdrachtgever uit Oosterhout, VP&A, heeft BMS Company voor diverse appartementencomplexen, VvE’s, een uitgebreide meerjarenonderhoudsbegroting opgesteld.
De eigenaren en opdrachtgever weten nu wat ze de komende jaren mogen verwachten qua onderhoudswerkzaamheden aan deze appartementencomplexen.
Alle facetten zijn perfect uiteen gezet zodat voor alle eigenaren een duidelijk overzicht is opgesteld.

Projectbegeleiding Gemeenschapscentrum de Smeltkroes te Maarheeze

Vervangen isolerende dakplaten en golfplaten incl. hulpstukken.
Voor een opdrachtgever uit Son, Elro dakbedekking, heeft BMS Company de complete projectbegeleiding op zich genomen.
De bestaande, asbesthoudende golfplaten zijn vakkundig volgens de eisen en richtlijnen verwijderd en afgevoerd. Hierna zijn er isolerende dakplaten op de bestaande balklagen en gordingen aangebracht waarna er nieuwe golfplaten op alle dakvlakken zijn gemonteerd. Deze zijn incl. afwerkstukken en geheel nieuwe gevelbeplating gemonteerd.
Dit gemeenschapscentrum in Maarheeze heeft een geheel nieuw en fris uiterlijk gekregen en is de komende jaren weer up to date!