Use the form below to register your account.

Security question:

7 + 6 =

Register Account

  • News
  • Dochters

Dochters

november 21st, 2018

Dochters

Wat ben ik toch een ENORM trotse vader van mijn drie geweldige dochters. Als je een bedrijf runt, zoals ik in de vastgoedsector, is het niet altijd vanzelfsprekend dat er een opvolging plaats kan vinden, zeker niet als je drie dochters hebt. Op papier bestaat mijn geweldige bedrijf dit jaar 10 jaar!
Een bijzonder heuglijk feit en prachtig resultaat van hard werken en tomeloze inzet samen met en voor mijn geweldig mooie opdrachtgevers. Welke ik allen natuurlijk bij deze ENORM bijzonder wil bedanken voor het vertrouwen in ons en mijn bedrijf ROOVOB, gedurende de afgelopen jaren.
Op naar nog vele mooie en bijzondere jaren in samenwerking met en voor elkaar.

 

Mijn dochters, wat een prachtige meiden zijn het en wat ben ik me daar toch enorm trots op! Op alle drie, ze zijn alledrie verschillend maar hebben zo’n mooie en pure verbinding met elkaar. Wat ben ik een bevoorrecht en rijk persoon dat ik drie geweldige dochters heb welke allen, ieder op hun eigen manier, het goed doen en in goede gezondheid verkeren.
En jammer genoeg zijn het kinderen geworden van gescheiden ouders geworden, iets wat ik zelf ook ben. Ik ben daar niet trots op dat het zo is en op deze manier gebeurt is.
Ik ben wel erg trots op mezelf dat ik jaren geleden voor mezelf, mijn eigen geluk en het geluk van mijn dochters heb gekozen.
En geloof me, wat waren dat moeilijke beslissingen. Jammer genoeg met veel leed en gedoe. Wat het voor hen allemaal niet makkelijk heeft gemaakt en hen gebracht heeft tot wie ze nu zijn en waar ze nu staan. En ze hebben, net als ik, nog een mooie en hopelijk lange weg te gaan in dit prachtige, boeiende en enerverende geweldige leven.
Want wat geniet ik intens van het leven, van mijn dochters als ze bij me mogen zijn en alles wat er bij komt kijken. Wat krijg ik mooie spiegels van mijn dochters, hoe ik destijds ook in het leven stond.
Tja dat soort dingen zijn zeker soms moeilijk en confronterend, maar wat kan je hiervan groeien in bewustzijn als mens. Je krijgt zoveel mooie en pure dingen aangereikt van je eigen kinderen. Jammer genoeg zijn er altijd mensen die dit soort dingen niet willen en kunnen zien en niet begrijpen.
Ik persoonlijk zie dat als een grote tekortkoming van jezelf als persoon. Want hoe mooi en puur is het als je eigen kinderen je zulke mooie, pure en enerverende dingen aanreiken en JIJ er als persoon van kan en mag groeien! Dat is een prachtig voorrecht en een verrijking van je eigen leven.

Dus JA ik ben en blijf een SUPER trotse vader en zal er ALTIJD voor mijn kinderen zijn. NO MATTER WHAT!

1

About the Author

Anthony Roovers

www.roovob.nl

Ik ben sinds jaren werkzaam in het bouwwezen en heb me gespecialiseerd in renovatie- en onderhoudsprojecten van klein tot groot formaat. Alle denkbare facetten zorgen ervoor dat ik steeds weer uitgedaagd wordt om strategisch te denken in oplossingen! Zeggen wat je doet en doen wat je zegt! Technisch bouwkundig strateeg!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *