Use the form below to register your account.

Security question:

6 + 5 =

Register Account

  • News
  • Coaching

Coaching

april 16th, 2018

Coaching

Coaching,

Al een aantal jaren ben ik bezig met het volgen van coachingstrajecten en opleidingen op energetisch en spiritueel niveau. Kortom innerlijke groei! Nu zullen veel mensen denken, daar heb je weer zo’n zweverig type. Echter niets is minder waar. Ik vind het gewoon echt enorm leuk en boeiend om dit kunnen doen en te mogen volgen. Je eigen IK innerlijk laten groeien in bewustzijn, hoe mooi en puur is dat? En hoe enerverend en confronterend, dat is het ook zeker. Ik ben daardoor een heel ander mens geworden. Mijn kids vinden zeker dat ik een heel ander mens geworden ben door dit alles en dat in de positieve zin van het woord.
Was ik daarvoor goed, beter of minder goed? Wie zal het zeggen? En daar doe ik het toch maar mooi allemaal voor. Dat mijn kids hun eigen processen in dit mooie leven zelf op mogen pakken en weten dat zij te alle tijde op mij een beroep kunnen en mogen doen! Door de processen in mijn eigen leven op te pakken en te ondergaan, help ik hen ook met de processen in hun eigen leven.
Onlangs heb ik een paardencoaching mogen volgen. Wat was dat geweldig om te mogen beleven en meemaken. Een paard wat je binnen 5 seconden al prachtige en pure spiegels geeft. Werkelijk waar prachtig, puur en confronterend in de positieve zin! Erg mooi en leerzaam. En wat is het fijn om met een paard te ‘knuffelen’.
Ik sta SUPER positief en puur in het leven. Mijn eigen kids spiegelen me dat ook. Prachtig en interessant, tevens ook confronterend.
Jammer genoeg zijn er altijd mensen die hier niet in mee kunnen, durven of mogen gaan omdat het voor hen in dit leven te confronterend is. Tja voor die mensen zeg ik “onderga” durf en ondervind het en je zult merken dat het helemaal niet zo eng is als dat het lijkt, keihard aan JEZELF werken.
Helaas raak je daardoor ook mensen ‘kwijt’ in je leven. Wetende dat er daarvoor mooie, andere bijzondere mensen voor in de plaats komen. Mensen die wel in jouw gedachtengang, vriendschap en energie mee kunnen gaan!
Dus buiten het runnen van een geweldig bedrijf pak ik al dit moois in mijn leven op waardoor mijn bedrijf, en zeker ikzelf, U nog uitgebreider van dienst kan en mag zijn!
Ik merk al dat door het mogen ondergaan van deze facetten in mijn leven, de benadering en samenwerking door en met vele mensen/ klanten, nog mooier en puurder is geworden.
U kunt bij ons bedrijf ook terecht voor personal coaching. Wilt u ook op een mooie en pure manier door mijn bedrijf geholpen worden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

About the Author

Anthony Roovers

www.roovob.nl

Ik ben sinds jaren werkzaam in het bouwwezen en heb me gespecialiseerd in renovatie- en onderhoudsprojecten van klein tot groot formaat. Alle denkbare facetten zorgen ervoor dat ik steeds weer uitgedaagd wordt om strategisch te denken in oplossingen! Zeggen wat je doet en doen wat je zegt! Technisch bouwkundig strateeg!

2 Responses to “Coaching”

  1. Heel mooi gesproken Anthony. Met deze levenshouding maak je optimaal verbinding met de mensen om je heen, en zo ervaar ik je ook!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *